Redőny / Napellenző / Szúnyogháló / Szalagfüggöny

Általános információk

A mai felgyorsult világunkban, az Ön ideje is drága, ezért alakítottuk ki weboldalunkat úgy, hogy minden információt megtaláljon!

Egy átlagos árnyékolástechnikai termék megrendeléséhez Önnek már nem szükséges a különböző mintatermek körbejárása, vagy az otthonába látogató mestereket napokig fogadni ahhoz, hogy pl. napellenzőt szereltessen!

Az internet világában ez procedúra elkerülhető, ezért weboldalunkon a termék típusok, minőség, összevetésével gyors, kényelmes körülmények között kérheti részletes árajánlatunkat.

A helyszíni felméréskor lehetősége van, hogy otthonában,  a konkrét színminták közül válogathasson, és a működőképes termék mintákat kipróbálhassa. Szakszerű tájékoztatást kap az Ön által kiválasztott termékről.

 

  Cégünknél a helyszíni felmérés időpontját rugalmasan kezeljük. Korlátozott számban felár nélkül esti és szombati napra is igényelhetők a helyszíni felmérések.

  Helyszíni megrendelés, munka szerződés aláírása, előleg kifizetés esetén a felmérés Budapesten belül egységesen díjmentes.

 

A fenti információk alapján mi minden segítséget megadunk, Önnek a döntéshez, ezért abban az esetben, ha a helyszíni felméréskor, a munkát ennek ellenére mégsem rendeli meg, kiszállási díjat számolunk fel.

 

Általános megrendelés menete

  1. Töltse ki egyszerű árajánlatkérő űrlapunkat!
  2. Az űrlap beérkezése után, és felvesszük Önnel a kapcsolatot a részletek tisztázásához.
  3. Ezt követően elkészítjük és elküldjük Önnek a személyre szabott árajánlatunkat.
  4. Árajánlat meg tekintése.
  5. A helyszíni felmérésre időpont egyeztetés.
  6. Helyszíni felmérés menete:
  7. A méret pontos helyszíni felmérés során minden ablakot több ponton megmérünk. Annak függvényében, hogy külső vagy belső árnyékolót szeretne telepítetni kívül vagy belül mérünk. Majd a színeket  és a kezelő szervek elhelyezést pontosítjuk. Így tudjuk biztosítani, hogy termékeink csomagolva érkeznek Önhöz és a felszerelés gyors és precíz.
  8. Általános fizetési és megrendelési feltételek: felméréskor tételes munkaszerződés írása, 40% előleg kifizetése. A fennmaradó összeg kiegyenlítése a munka elvégzésekor.

E-mailben, vagy telefonos megkeresésnél hivatkozzon az árnyékolástechika.com weboldalunkra, és nem fog csalódni!